OVERAL KUNST, 30 MAART 2021

Tip van Anna Ramsair:

“Met een beetje vertrouwen zijn de weergoden ons goed gezind de komende maand en kunnen we weer eens een beetje buiten lopen. Wat is er dan fijner om je eigen stad te verkennen aan de hand van de openbare kunst die ruimschoots aanwezig is in Rotterdam? Kijk, verbaas je en geniet!! Maak je eigen kunstroute aan de hand van de plattegrond van het BKOR / CBK* waar (bijna) alle openbare kunst van Rotterdam te zien is”. 

Vind hier de BKOR Plattegrond.

Er is ook een speciale route voor kinderen gemaakt: https://cutt.ly/fl0Ciey
*BKOR (Beeldende Kunst in Openbare Ruimte van het Centrum Beeldende Kunst) zorgt voor het beheer en onderhoud van ruim 500 kunstwerken van de Rotterdamse Beeldencollectie en adviseert gemeente, burgers en kunstenaars met betrekking tot het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken