Wietse Eeken

Wietse Eeken, www.wietseeeken.nl plaatst drie van zijn beelden bij GB5. Vooralsnog in huis, maar straks in het voorjaar verhuist het werk naar de plantenkas.

Wietse is een “oude bekende”: 10 jaar geleden, in 2005, is zijn werk bij ook bij GB5 tentoongesteld. Hierover kunt u meer informatie vinden bij Getoonde Kunstenaars.

Het Gezelschap 2 maart 2015

Vanaf heden verzorgen Jinai, Remko en ondergetekende Het Gezelschap weer gedrieën. In het jaar van mijn “sabbatical” is mijn interesse voor architectuur extra vergroot. Dat zal waarschijnlijk ook in de Gezelschapsprogramma’s terug te vinden zijn. We beginnen op maandag 2 maart met een bezoek aan TomDavid Architecten. Zij zijn gevestigd in één van de prachtige kantoorgebouwtjes naast Dudok (Westewagenstraat 60) en willen ons vooral vertellen over een nieuwe opbouw op het dak waar o.a. een hotelkamer gaat verschijnen. Het programma voor de avond is als volgt:

Vanaf 20:00 – 20.30 uur inloop
20:30 – Introductie door Tom van Odijk en David Baars
20:45 – Rondleiding door kantoorgebouw en opbouw
21:15 – Netwerken en borrelen
22:00 – Einde avond

Er staat inmiddels ook weer een flink aantal andere mogelijkheden op ons programma waarover jullie later meer horen: atelierbezoeken, een verzamelaarsbezoek en meer over architectuur.

Het is goed vast te vermelden dat de eerstvolgende maandag van de volgende maand 6 april is, dat is tweede Paasdag. Dan is er geen Gezelschap.

Op de eerste maandag van mei is het Dodenherdenking. We zullen die avond wel programmeren maar houden er toch rekening mee door de inloop niet om 20.00 uur maar om 20.15 uur te laten beginnen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fleur Groenendijk, mede namens Jinai, Remko en Patricia.

Schapen van Karin Trenkel

Rond maandag 9 maart installeert Karin Trenkel (www.karintrenkel.nl) haar muurtekening van schapen in de ruimte tussen keuken en garage van GB5.

Informatie en foto’s expo 2015

Zoals in het vorige nieuwsbericht gezegd hebben wij inmiddels meer informatie en foto’s van de kunstenaars Ditty Ketting (www.dittyketting.nl) en Olphaert den Otter (www.olphaertdenotter.com) op onze website geplaatst.

U kunt deze informatie vinden onder Huidige Tentoonstelling.

Mocht u deze schilderijen willen komen bekijken en een toelichting willen krijgen van de kunstenaars, dan bent u van harte welkom op zondag 19 april 2015. Onze deur gaat open om 15.00 uur en sluit weer om 18.00 uur.