Uitnodiging Het Gezelschap 4 mei 2015

Best gezelschap,

 

Maandag 4 mei is het weer tijd voor een samenkomen van het Gezelschap. Op deze speciale avond beginnen we, in verband met de dodenherdenking, iets later dan normaliter namelijk vanaf 20.15. Wij zijn deze keer, zoals we in de vooraankondiging al vertelden, te gast in het atelier van Olphaert den Otter. Het belooft een vanouds gezellige avond te worden en we kijken er dan ook naar uit u allen weer te zien.

care (3)            foto twan de veer (3)

Het atelier

Bij dit atelierbezoek zal Olphaert een schilderij bespreken met ons. Ook verteld hij ons meer over zijn zelfgemaakte verf eitempera.

 

Over Olphaert den Otter

Olphaert den Otter (Poortugaal, 1955) werd opgeleid aan de Willem de Kooning Academie (1976 – 1981). Werkt met eitempera, vaak in grote series. Eén daarvan, de Stal- en Kluismorfologieserie met 127 werken werd in 2008 getoond in Museum Boijmans Van Beuningen. Van tijd tot tijd maakt Den Otter wandtekeningen met pastel op lokatie (Malta Contemporary Art en de KetelFactory, Schiedam) en animatiefilms. Naast zijn praktijk als beeldend kunstenaar is hij countertenor in het Retorisch Kwartet en verzorgt hij veelvuldig lezingen over cultuur-filosofische thema’s.

 

Doneren?

Iedere maand proberen wij een toplocatie te combineren met heerlijke wijn en bijzondere hapjes zonder dat jij als bezoeker daarvoor betaald. Dit doen wij met ontzettend veel plezier en dankzij de hartelijke medewerking van de locaties die wij mogen bezoeken. Er worden echter altijd kosten gemaakt welke wij kunnen betalen door de donaties die we ontvangen.

 

Draag jij het Gezelschap een warm hart toe of heb je enorm genoten van een bijeenkomst steun ons dan door een (kleine) donatie te doen zodat het Gezelschap nog vele jaren kan genieten van al het mooi wat Rotterdam ons te bieden heeft.

 

NL46ABNA0523220448 (ABN Amro rekening 52.32.20.448)

t.n.v. P.M. Verweij, Rotterdam, inzake Het Gezelschap

Blijf verbonden met Het Gezelschap!

Naast onze maandelijkse mailing zijn we ook actief op Facebook & hebben we een website die iedere maand weer een stukje leuker wordt. Like ons, bezoek ons & raak verbonden.

 

www.hetgezelschaprotterdam.nl & https://www.facebook.com/hetgezelschaprotterdam

Programma voor 4 mei 2015:

20:15 – Inloop

20:45 – Introductie Olphaert den Otter

21:00 – Netwerken en borrelen met elkaar

22:00 – Einde rijk gevulde avond

 

De locatie:

Lambertusstraat 104, 3062 XA Rotterdam

Bekijk hier de locatie op Google maps

 

Laat ons per e-mail weten of je wilt komen en met hoeveel mensen zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jinai Looi & Remko Brenters

Mede namens Patricia Verweij en Fleur Groenedijk

 

Voor donaties aan Het Gezelschap:

NL46ABNA0523220448 (ABN Amro rekening 52.32.20.448)

t.n.v. P.M. Verweij, Rotterdam, inzake Het Gezelschap

Installatie expositie 2015

Maandag 6 april is de 2015 expositie geïnstalleerd. Hieronder een impressie.