DONNER, 30 maart 2021

Pasen | Hugo Borst signeert | Alex Boogers | Winkelen op afspraak
Nieuwsbrief          

Het is bijna Pasen. Uiteraard hopen we dat u kunt genieten van aangenaam weer op uw vrije dagen maar zo niet; dan hebben we nog een aantal boekentips voor u; alhoewel het een het ander natuurlijk niet uitsluit.

De Coolsingel is het laatste jaar bedroevend leeg. Hugo Borst schreef daar al in 1996 een boek over: De Coolsingel bleef leeg, destijds had dat echter een andere betekenis. Nu, een kwart eeuw later, verschijnt er een herdruk. Hugo Borst signeert het boek óp de Coolsingel, bij ons voor de deur, waarover hieronder meer. Laten we hopen dat de vernieuwde Coolsingel weer snel tot leven komt. Een gezond Feyenoord in een gezond Rotterdam!

De poster met het gedicht van Alex Boogers, Blik op Rotterdam, is vanwege overweldigende belangstelling als de wiederweerga herdrukt. Hij is dus weer te bestellen mét handtekening van Alex (bedankt Alex!) maar dit keer zonder nummering.

Onze openingstijden voor winkelen op afspraak en de openingstijden van het afhaalloket (nadere informatie:donner.nl) zijn:
Maandag 11.00 – 18.00 | Dinsdag t/m zaterdag 09.30 – 18.00 | Zondag 12.00 – 18.00.

Uw verzendbestellingen op donner.nl, via ons emailadres klantenservice@donner.nl en via ons telefoonnummer 010-4132070 blijven wij ondertussen ook met open armen ontvangen. Vanaf € 15,- leveren we gratis en snel. U kunt desgewenst gebruikmaken van onze gratis inpakservice. Ook heel veel van onze cadeauartikelen, puzzels, spellen, strips, agenda’s, kalenders en kantoorartikelen vindt u in onze webshop.

Denk je aan een boek of aan een (ander) cadeau, denk aan Donner!
Bij voorbaat dank! Directie en medewerkers boekhandel Donner       Zorg voor de ziel Spiritueel leven vanuit de christelijke traditie
Arjan Plaisier


Zorg voor de ziel van Arjan Plaisier biedt inspiratie voor spiritueel leven vanuit de christelijke traditie. Is de ziel terug van weggeweest? Feit is dat in deze tijden waarin het bezield verband ontbreekt, veel mensen zoeken naar een vorm van spiritualiteit. Opvallend genoeg doen christelijk geloof en kerk daarin veelal niet mee. De christelijke traditie is echter bij uitstek spiritueel. Hier zijn onuitputtelijke bronnen te vinden voor hoofd en hart. Dit boek is bestemd voor ieder – binnen en buiten de kerk – die de zorg voor de eigen ziel serieus wil nemen en behoefte heeft aan verdieping en verbreding.
Dr. A.J. Plaisier is theoloog en dominee in Apeldoorn.

bestel>>       Lekker thuis Alison Roman

‘Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.’ Mara Grimm, Het Parool
Op veler verzoek verschijnt dit voorjaar Lekker thuis (Dining in), het debuut van Alison Roman, de koningin van de thuiskeuken, in het Nederlands. Het kookboek waardoor zelfs New Yorkers thuis bleven om te koken.

Bestel>>       Pip & Ei Alex Latimer

Pip en Ei zijn als twee druppels water. Hun vriendschap groeit, en ze groeien zelf ook. Pip krijgt wortels en takjes. Ei krijgt vleugels en ze kan niet wachten om ze te gebruiken. Ze krijgen elk een heel ander leven, heel ver van elkaar vandaan. Maar goede vrienden komen altijd bij elkaar terug. En er zijn geen dikkere vrienden dan Pip en Ei.

Bestel>>       signeersessie     Hugo Borst signeert Za 3 april | 13:00-14:00 | toegang vrij

Hugo Borst signeert zijn klassieker De Coolsingel bleef leeg op zaterdag 3 april vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur voor de ingang van Donner aan de Coolsingel. Desgewenst schrijft hij een persoonlijke boodschap in uw boek.

Lees verder>>   Exclusieve poster Alex Boogers     Alex Boogers’ ode aan Rotterdam Alex Boogers signeerde nogmaals 100 posters van Blik op Rotterdam. Deze posters zijn niet genummerd.

Alex Boogers werd door De Vooravond in september 2020 gevraagd een ode aan het nieuwe Depot van Museum Boijmans te schrijven. Hij koos voor een gedicht voor de hele stad met de titel: Blik op Rotterdam. Fotograaf Ossip van Duivenbode maakte er een prachtige foto bij. Hierdoor is het idee ontstaan om van het gedicht en de foto een prachtige poster te maken. Deze poster is alleen verkrijgbaar bij Donner.

Met dank aan Alex Boogers, Ossip van Duivenbode en Museum Boijmans Van Beuningen. #steunjeboekhandel

bestel poster>>   Winkelen bij Donner         Denk je aan een boek, denk aan Donner!
Volg ons op       Facebook   Twitter   Youtube   Instagram
 
Donner.nl 24/7 geopend.

Winkelen op afspraak en het Afhaalloket aan het Binnenwegplein is geopend.

010-2175236
      Wilt u meer informatie over het bovenstaande of onze andere producten en diensten, kijkt u dan op de desbetreffende pagina’s van onze website. Voor aanmeldingen of reserveringen voor activiteiten bij Donner, kunt u per e-mail antwoorden op deze nieuwsbrief. afmelden voor de Donner Nieuwsbrief

gegevens aanpassen
 
Donner © 2021 Boekhandel Donner.
Alle rechten voorbehouden. Deze mail is verstuurd door Boekhandel Donner.
Coolsingel 129 | 3012AG | Rotterdam | Nederland