Nieuwsbrief CultuurWerkplaats Tarwewijk Juni 2020

Op 25 juni om 17.00 uur gaan onze deuren voor bezoekers weer open. Met deze opening vieren we een viertal zaken: 

Ten eerste dat we weer open zijn en dat wij jullie weer van harte welkom mogen heten.

Ten tweede beginnen we op 25 juni weer met ons Donderdag Avond Programma (DAP). Vanaf dan vindt DAP elke laatste donderdag van de maand plaats. We beginnen altijd om 17.00 uur met de opening van een expositie in De Vitrine. Een geselecteerde groep kunstenaars gaat de komende tien maanden de wijk maandelijks verrassen met een kunstwerk dat zij speciaal voor De Vitrine gaan maken. Na de opening van de expositie, rond 18.00 uur, volgt een gratis buurtmaaltijd en vervolgens begint het culturele programma met lezingen, muziek- en dansoptredens. De flyer voor DAP op 25 juni vinden jullie hier. Vanzelfsprekende is aanmelden verplicht en houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. De maaltijd wordt verzorgd door Buurtbuik…

… en niet alleen op 25 juni. Want vanaf dan biedt Buurtbuik bij ons iedere donderdagavond een gratis maaltijd aan voor 30 personen. En dat is punt drie.

Punt vier is het heuglijke nieuws dat ons pand en de tuin er super mooi uit zien na een verbouwing van drie maanden! Wat een klus! Vanaf 1 juli is iedereen van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 uur welkom in onze prachtige tuin. Je kunt er vooral genieten van de mooie natuur en lekker, gezond eten en drinken. Deze zomer zorgt Emily Hulsbergen en het door ons vers opgeleide kookteam ervoor dat de groenten en kruiden uit onze moestuin omgetoverd worden tot lekkere lunchgerechten, hapjes en drankjes. Wie wil kan mee doen met onze workshops, kinderen kunnen in de kinderhutjes spelen en volwassen kunnen zich aan een potje jeu de boules wagen. We hebben voor deze zomer nog veel meer activiteiten  in petto voor jullie. Wat precies vinden jullie op onze website www.hetwildegroen.nl. Deze website hebben wij speciaal gebouwd voor ons nieuwe tuinprogramma. Vanaf 1 juli is de website in de lucht. 

We kijken uit naar jullie komst.

Hartelijke groeten,

Team CultuurWerkplaats TarwewijkCultuurWerkplaats Tarwewijk
Cillershoekstraat 1
3081 BA Rotterdam