Nieuwsbrief CultuurWerkplaats Tarwewijk, 29 november 2019

Ons pand
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan ons pand. Door de beschildering komt de weloverwogen architectuur nu nog beter tot haar recht. De eerste resultaten zijn inmiddels goed te zien; voltooid wordt het ‘kunstwerk’ zodra het weer wat beter is. In de tussentijd gaan we binnenshuis verder met opknappen en verbouwen van ons pand. In het voorjaar volgt een spectaculaire opening. We houden jullie op de hoogte.

Fotoveiling
Nog tot 12 december is de fototentoonstelling van de Kunstprijs Charlois 2019 op diverse locaties in Charlois te zien. De locaties zijn te vinden op de website.


Daarna, op zaterdag 14 december, houden we een veiling van de geëxposeerde foto’s en sluiten we de Kunstprijs feestelijk af. Jullie zijn van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom in de Cillershoekstraat 1.
Wij willen tijdens dit feest alle exposanten bedanken voor hun bijdrage aan deze bijzondere expositie. Wij zijn erg blij met de verrassende blik waarmee alle fotografen hun visie op het gebied Charlois hebben laten zien in de ingezonden foto’s.

Donderdag Avond Programma (DAP)
Zoals jullie inmiddels weten hebben we elke donderdagavond vanaf 17.30 uur een cultureel programma (DAP) met een maaltijd. Nu donderdagavond 28 november verzorgt presentator Robert Tau een literaire voorleesavond ‘De Tarwewijk literair verbeeldt’. Nostalgische liedjes ontbreken er dan vanzelfsprekende niet.

Op 5 december is er geen DAP, op 12 december treden Guy Gorman, Mandy Melgert en Ed Molenbeek op. Hun muziek is geïnspireerd door verschillende Amerikaanse genres en helden (rock and roll, country, folk, Johnny Cash, Elvis). Vol energie, liefde en humor spelen ze covers en eigen liedjes. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer info.

Op 19 december gaan Anke Bangma (directeur TENT) en kunstenares Wapke Feenstra in gesprek met elkaar over het werk van Wapke wat momenteel in TENT te zien is.

We hopen jullie dit jaar bij een van deze gelegenheden nog te mogen begroet.

Hartelijke groeten,

Team CultuurWerkplaats Tarwewijk

CultuurWerkplaats Tarwewijk
Cillershoekstraat 1
3081 BA Rotterdam