Uitnodiging voor de try out van Trending Topics van Arie Vuyk bij De Rotterdams Salon, 14 oktober 2019

Uitnodiging voor een vrolijke try out!
Zaterdag 9 november 2019

Arie Vuyk speelt Oudejaarsconference 2019 ‘ TRENDING TOPICS ‘.

Traditie is een excuus voor een slechte gewoonte. Maar er is een uitzondering: een oudejaarsconference van Arie Vuyk! In een rap tempo zet hij samen met u de tijd stil en blikt terug, met als doel het jaar schaamteloos weg te lachen. In 2019 trad Arie succesvol op in comedyclubs in New York en Reykjavik. Om die vliegreizen te compenseren heeft hij een klimaatneutrale oudejaarsconference gemaakt. Als u een kaartje koopt is dat inclusief milieutax, want u gaat veel lachen en stoot dus CO2 uit.

Topics? De wolf is weer terug, de bij gaat verdwijnen, scholieren staken en Bekende Nederlanders werken. Snapt ú het nog? Hoe kun je voorkomen dat je verzuipt in al die trending topics? Door naar de oudejaarsconference Trending Topics toe te gaan, de tijd de baas te worden en de zielige televisie eens een avond uit te laten.

Een compleet avondje uit vanaf 19.45 uur voor slechts 12,50!
Boeken alhier….!