Nieuwsbrief CultuurWerkplaats Tarwewijk, 3 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober om 15.00 uur is de opening van de tentoonstelling Kunstprijs Charlois in de CultuurWerkplaats Tarwewijk (Cillershoekstraat 1). Jullie zijn van harte welkom!
Kunstprijs Charlois is een tentoonstelling met fotowerken van Charloisse kunstenaars/fotografen met daaraan gekoppeld een prijs ter waarde van € 250,- voor het mooiste fotowerk volgens een vakjury. De tentoonstelling is op diverse locaties in Charlois te bezichtigen van 12 oktober t/m 12 december. In de CultuurWerkplaats Tarwewijk en bij alle locaties is er een routemap met aanvullende informatie verkrijgbaar. Natuurlijk ook via www.kunstprijscharlois.nl Het programma voor de opening ziet er als volgt uit:


15.00 uur: Inloop 
15.15 uur: Voorlezen juryrapport en prijsuitreiking
15.30 uur: Vertoning van alle foto’s en borrelen
Vanaf 16.00 uur: Wandelingen en fietstochten langs de locaties


Op donderdag 24 oktober is het startschot van DAP, ons Donderdag Avond Programma in ons kersvers ingericht cultuurcafé. Tijdens deze avond kun je proeven, horen, zien en voelen wat DAP allemaal inhoud en waar je de komende maanden naar uit kunt kijken. Want vanaf dan vindt DAP elke donderdag avond plaats.

Het programma voor 24 oktober:
17.30 uur: Inloop
18.00 uur: Maaltijd
18.30 uur: Live muziek
19.00 uur: Kunst en cultuur presentaties
20.00 uur: Live muziek
20.30 uur: Afsluiting

We hopen jullie bij een van deze gelegenheden te mogen begroeten.

Met hartelijke groet,Team CultuurWerkplaats Tarwewijk


CultuurWerkplaats Tarwewijk
Cillershoekstraat 1
3081 BA Rotterdam