Kunstprijs Charlois 2019

Wij willen je graag op de hoogte brengen van Kunstprijs Charlois 2019. Wij denken dat de tentoonstelling en de daaraan gekoppelde prijs voor ons GB5-publiek een mooie gelegenheid vormt goede foto’s te maken omtrent de wijk zelf als thema van dit jaar.

Kunstprijs Charlois 2019 is een tentoonstelling met fotowerken van Charloisse fotografen met daaraan gekoppeld een prijs ter waarde van €250,- voor het mooiste fotowerk volgens een vakjury. De expositie wordt dit jaar gehouden van 12 oktober t/m 14 december over een groot aantal locaties in Charlois.

In 2019 staat de Kunstprijs Charlois in het teken van fotografie en het onderwerp is Charlois. Ben je fotograaf (amateur of professioneel) en woon of werk je in Charlois? Maak je foto’s, foto collages of andersoortige fotowerken waar Charlois het onderwerp van is en heb je zin om mee te doen aan de Kunstprijs Charlois 2019? Meld je dan vóór 21 september aan door 3 fotowerken naar ons te mailen van het werk dat je wilt exposeren. Iedereen mag meedoen. Wij zorgen voor een spannende tentoonstelling die op verscheidene locaties in Charlois te zien zal zijn. Op de website komen alle deelnemers te staan met hun werk. Meer informatie kun je vinden op de website. Heb je een vraag? Aarzel niet de organisatie te benaderen op info@kunstprijscharlois.nl