Na Fleur, ontvangt ook Hans Vervat de K.P. van der Mandele Penning

Nadat vorig jaar Fleur Groenendijk de Penning mocht ontvangen wegens zijn bijdragen aan initiatieven in de regio Rotterdam naast zijn ondernemerschap, wensen wij ook de negende ontvanger hartelijke felicitaties. De jury van de Mr. K.P. van der Mandele Penning 9e editie heeft, alles afwegende, besloten de mr. K.P. van der Mandele Penning toe te kennen aan: de heer Hans Vervat.
 
De mr. K.P. van der Mandele Penning is 19 november 2018 voor de negende maal uitgereikt.
De 1e penning is toegekend aan de heer D. (Daan) J.M. Dura (13-06-2011)
De 2e penning is toegekend aan de heer C. (Coen) van Oostrom
De 3e penning is toegekend aan mevrouw A.(Anna) G.J. Gruisen
De 4e penning is toegekend aan de heer W. (Willem) van ’t Wout
De 5e penning is toegekend aan de heer F. (Frans) J. Lavooij
De 6e penning is toegekend aan de heer P. (Peter) Goedvolk
De 7e penning is toegekend aan de heer C. (Cees) de Bruin
De 8e penning is toegekend aan de heer F. (Fleur) Groenendijk
 
“… De initiatieven die Hans ondersteunt variëren in omvang, doel en looptijd, maar kenmerken zich dooreen bepaalde mate van urgentie. Dat laatste typeert Hans Vervat wellicht het meest. Met oog voor zijn omgeving steunt hij regelmatig en spontaan mensen en organisaties die wel een helpende hand kunnen gebruiken. Een betrokken, benaderbare, no nonsens ondernemer, die de jury om die redenen de mr. K.P. van der Mandele Penning toekent.” (Juryrapport-mr-KP-Vervat-2018).