Het Gezelschap in Het Industriegebouw maandag 3 juli

Het is even stil geweest omdat de vorige maandag op 2e pinksterdag viel maar we zijn terug. Aanstaande maandag 3 juli zijn wij om 20:00 van harte welkom in ‘Het Industriegebouw’.

 

Het Industriegebouw

De afgelopen twee jaar is er druk gewerkt aan de herinrichting van Het Industriegebouw. Een uniek bedrijfsverzamelgebouw waar je een diversiteit van ondernemers kan vinden: van tech start ups tot architecten die de stad maken en van je favoriete restaurants tot koffiebar: allemaal te vinden onder één dak.

Historie

Het Industriegebouw is een icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het gebouw is gerealiseerd in het naoorlogs Rotterdam en ontworpen door legendarische architect Hugh Maaskant, in samenwerking met Willem van Teijen. Van oorsprong is Het Industriegebouw een bedrijfsverzamelgebouw, deze functie wordt nu in ere hersteld. Een functie die past binnen de huidige tijd, in een hypermodern jasje.

Joost Prins

Joost Prins is medeoprichter van de succesvolle Rotterdamse conceptwinkel Groos. Sinds 2015 buigt hij zich ook over het vormgeven en verzorgen van het programma voor Het Industriegebouw aan de Goudsesingel. Joost: “De identiteit van het gebouw is belangrijk. Dat gaat om keuze van materialen, inrichting maar ook wie je toelaat in je gebouw.”

‘Het Industriegebouw’ is te vinden aan de Goudsesingel 66 te Rotterdam.

De details

Datum: 3 juli 2017

Tijd: 20:00 – 22:00

Locatie: Goudsesingel 66, 3011 KD in Rotterdam.

Ben jij er ook bij? Laat ons via een reply aan indeschijnwerper@gb5.nl weten dat je komt en met hoeveel mensen. Dan kunnen wij daarmee rekening houden.

Ps. Als je mensen in je netwerk kent die hier heel graag bij zouden willen zijn stuur dan gerust deze mail door. Iedereen is welkom. Een mailtje om je aan te melden is genoeg. 

Met vriendelijke groet,

Fleur Groenendijk

Mede namens Patricia Verweij, Jinai Looi, Ilse Mathijssen & Remko Brenters

 

Ons postadres:

Het Gezelschap

Postbus 19268

Rotterdam, 3001 BG

Netherlands