Het Gezelschap bij Bob Smit op 4 januari 2016

Het Gezelschap bij Bob Smit

Wij kijken met plezier terug op een jaar vol bijzondere locaties, mooie exposities en interessante ontmoetingen. Zo vlak voor wij dit jaar afsluiten is het Gezelschap alweer druk bezig om ook van 2016 weer een topjaar te maken met elkaar.

We beginnen dit jaar gelijk goed: Wij zijn maandag 4 januari te gast in de gallery van Bob Smit waar wij mogen genieten van het werk van Rob van der Hoeven.

Wij kijken ernaar uit iedereen weer te zien om onder het genot van kunst en een drankje samen de start van een nieuw jaar te vieren.

Programma maandag 4 januari

20:00 – Inloop

20:30 – Bob Smit over de gallery

20:45 – D’laine Camp over het werk van Rob

21:00 – Artistieke start van het jaar

22:00 – Einde avond

De locatie

Slaak 20, Rotterdam

 

Over de expositie

Speciaal voor de bijeenkomst van Het Gezelschap is de tentoonstelling van Rob van der Hoeven in Bob Smit gallery een week verlengd. “Why can’t this wait until I die” is een kleine overzichts-tentoonstelling van verschillende werken uit het oeuvre van Rob. Op het eerste gezicht lijken de werken luchtig en speels, maar de thematiek is alles behalve dat. Terugkerende onderwerpen in zijn werk zijn politiek, maatschappij, macht en rock&roll.

Rob van der Hoeven kan zelf helaas niet aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst. In zijn plaats zal zijn vrouw D’laine Camp iets over Rob zijn werk vertellen.

 

Over Bob Smit

Bob Smit opende zes jaar geleden de deuren van zijn eigen galerieruimte op het Eendrachtsplein. Daarna was Bob Smit gallery een tijd een ‘reizende galerie’, tot afgelopen oktober, toen Bob een nieuwe vaste locatie vond op Slaak 20.

De focus van de galerie ligt op gevestigde Rotterdamse kunstenaars die een herkenbaar eigen handschrift hebben en hun materie meester zijn.

De galerie vertegenwoordigt momenteel acht kunstenaars: Ton van Os, Laurien Dumbar, Paul van den Hout, Rob van der Hoeven, Serge Game, Olaf Mooij, Hans Rikken en Jean-Marc Spaans.

Doneren?

Iedere maand proberen wij een toplocatie te combineren met heerlijke wijn en bijzondere hapjes zonder dat jij als bezoeker daarvoor betaald. Dit doen wij met ontzettend veel plezier en dankzij de hartelijke medewerking van de locaties die wij mogen bezoeken. Er worden echter altijd kosten gemaakt welke wij kunnen betalen door de donaties die we ontvangen.

Draag jij het Gezelschap een warm hart toe of heb je enorm genoten van een bijeenkomst steun ons dan door een (kleine) donatie te doen zodat het Gezelschap nog vele jaren kan genieten van al het mooi wat Rotterdam ons te bieden heeft.

NL46ABNA0523220448 (ABN Amro rekening 52.32.20.448)

t.n.v. P.M. Verweij, Rotterdam, inzake Het Gezelschap

Blijf verbonden met Het Gezelschap!

Naast onze maandelijkse mailing zijn we ook actief op Facebook & hebben we een website die iedere maand weer een stukje leuker wordt. Like ons, bezoek ons & raak verbonden.

www.hetgezelschaprotterdam.nl & https://www.facebook.com/hetgezelschaprotterdam

Met vriendelijke groet,

Jinai Looi & Remko Brenters

Mede namens Patricia Verweij en Fleur Groenendijk