Magnetronbar goes Camping Chique!

Magnetronbar goes camping chique!

8 November heropening
bar-restaurant De Magnetronbar

Van 21:00-23:00 is tevens de opening van Roodkapje’s nieuwe groepstentoonstelling Apotheosis en muziekliefhebbers kunnen van 20:30-01:00 terecht in Roodkapje’s muziekkelder bij de Popronde Preview waar de Utrechtse bands My Blue Van en The Subhuman zullen optreden.

Bij de vernieuwde Magnetronbar kun je in een camping chique setting lekker ontspannen. Speel een spelletje pingpong, deel een potje thee met een stuk taart of ga voor een lekkere LaChouffe met een barsnack. Fijne achtergrondmuziek regel je natuurlijk zelf met onze Microwave music jukebox.

Stevige trek? Doe je dan te goed aan een van de heerlijke homemade verrassingsmenu’s of combineer zelf je favoriete vegetarische gerechten. Voor de vleeseters onder ons hebben we ook altijd een lekkere biologische non-vega optie. Onze chefs spelen in op wat het seizoen ons te bieden heeft en kopen groenten vers op de markt in. Elke week kan je je dus door een volledig vernieuwd menu laten verrassen.

Bij de Magnetronbar streven we naar een balans om zo ‘puur en eerlijk’ mogelijk lekker, vers eten te bereiden. Zo zijn onze melk, eieren en vlees altijd van biologische oorsprong, komt ons bier van La Trappe (de enige biologische trappistenbrouwerij ter wereld), halen we onze Kola zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen bij Fritz en komt ons brood bij de Rotterdamse Ondergrondse bakker vandaan. De Magnetronbar wil vooral transparant te werk gaan; onze naam is dan ook een knipoog naar de magnetronmaaltijdcultuur.

Bij de Magnetronbar vind je kwaliteit en gezelligheid voor een zachte prijs!

De Magnetronbar bevindt zich in Roodkapje, platform voor vernieuwende kunst en muziek. De kunstliefhebber kan hier dus genieten van wisselende exposities en in de kelder van Roodkapje kan er gedanst en gerockt worden. Dus ook de muziekliefhebber komt aan zijn trekken! Kijk voor het actuele programma op www.roodkapje.org.