Vernieuwde websites Centrum Beeldende Kunst

 

VERNIEUWDE WEBSITES CBK

De website van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam onderging onlangs een kleine facelift. Ook de door het CBK Rotterdam beheerde site rotterdamsekunstenaars.nl is vernieuwd.

Op cbkrotterdam.nl (let op: de punt tussen cbk en Rotterdam is verdwenen uit de URL) zijn de actuele nieuwsitems nu direct te zien in de ‘carrousel’; het roulerende beeld bovenin de homepage. Direct daaronder is te zien wat de diverse onderdelen van het CBK Rotterdam doen en via de links is de onderliggende informatie snel gevonden. Ook is er een agendafunctie aan de website toegevoegd waar alle publieksactiviteiten (van openingen tot rondleidingen en van onthullingen tot lezingen) zijn te raadplegen. Op rotterdamsekunstenaars.nl staat informatie voor en over Rotterdamse kunstenaars. Onlangs is de indeling van de site gewijzigd waardoor de algemene informatie en die voor de kunstenaars duidelijker is gescheiden. Bovendien is het nu mogelijk om de pagina’s te ‘liken’ op Facebook en Twitter en om die door te mailen. Beide sites zijn goed te raadplegen met een mobiele telefoon of tablet.

rotterdamsekunstenaars.nl
cbkrotterdam.nl