Roodkapje @ KNALLER 29.09.13

Roodkapje @ KNALLER 29.09.13

knaller

Finissage Territory
AVL-Mundo, Roodkapje Rot(t)terdam, WORM Rotterdam

Op zondag 29 september, de laatste dag van de tentoonstelling Territory, organiseren AVL-Mundo, Roodkapje en WORM samen het feest KNALLER. KNALLER begint om 18.00 en vindt plaats bij AVL-Mundo/Atelier Van Lieshout, op de Keileweg 18, Rotterdam.

De musicale programmering van de avond is in handen van Roodkapje, met de volgende bands, DJ’s en performances:

**RAAF**
Dit duo uit Haarlem omschrijft zichzelf als raven, en neemt je mee op een duizelingwekkende reis op grote hoogte, afgewisseld door duiken door de geluidsbarrière. Ook al is het een tweetal, ze produceren het geluid van een hele kudde.

**Maan**
Maan bestaat uit twee Vlaamse ingenieursstudenten van begin twintig. De viersporen garagekwaliteit van de opnames het duo klinken als een vergeten democassette vol tiener angst uit die dagen, maar dat doet niet af aan het feit dat zij ook een ruwe kant hebben die doet denken aan The Fall en Arab Strap.

**Peter Puype**
Het werk van kunstenaar Peter Puype oogt sloganesk, robuust, in your face. Beeld en taal zijn eenvoudig, herkenbaar, haast abstract. Maar Puypes tekeningen, schilderijen en sculpturen mogen dan wel expressief zijn, ze lopen in het gareel van een strak georkestreerde maatschappijkritiek.

**Big Hare**

**En de DJ’s van Heimat!**

Maar er staat niet alleen muziek op het programma; KNALLER is daarnaast natuurlijk de allerlaatste kans om Territory te zien, de WORM bar is open, en er kan weer lekker gegeten worden, met geroosterde varkens en een performance door Atelier Van Lieshout.

Visit on FB!