Het Gezelschap 2 maart 2015

Vanaf heden verzorgen Jinai, Remko en ondergetekende Het Gezelschap weer gedrieën. In het jaar van mijn “sabbatical” is mijn interesse voor architectuur extra vergroot. Dat zal waarschijnlijk ook in de Gezelschapsprogramma’s terug te vinden zijn. We beginnen op maandag 2 maart met een bezoek aan TomDavid Architecten. Zij zijn gevestigd in één van de prachtige kantoorgebouwtjes naast Dudok (Westewagenstraat 60) en willen ons vooral vertellen over een nieuwe opbouw op het dak waar o.a. een hotelkamer gaat verschijnen. Het programma voor de avond is als volgt:

Vanaf 20:00 – 20.30 uur inloop
20:30 – Introductie door Tom van Odijk en David Baars
20:45 – Rondleiding door kantoorgebouw en opbouw
21:15 – Netwerken en borrelen
22:00 – Einde avond

Er staat inmiddels ook weer een flink aantal andere mogelijkheden op ons programma waarover jullie later meer horen: atelierbezoeken, een verzamelaarsbezoek en meer over architectuur.

Het is goed vast te vermelden dat de eerstvolgende maandag van de volgende maand 6 april is, dat is tweede Paasdag. Dan is er geen Gezelschap.

Op de eerste maandag van mei is het Dodenherdenking. We zullen die avond wel programmeren maar houden er toch rekening mee door de inloop niet om 20.00 uur maar om 20.15 uur te laten beginnen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fleur Groenendijk, mede namens Jinai, Remko en Patricia.